fbpx

Elke week verse bloemen in huis

Verse bloemen geven je dus een blij gevoel en werken stressverlagend. Dan is het toch fijn als je dat gevoel wekelijks kunt ervaren? Met ons bloemenabonnement ben je elke week verzekerd van een vers boeket met bloemen van de hoogste kwaliteit. Wil je niet elke week bloemen ontvangen maar bijvoorbeeld twee-wekelijks of maandelijks? Dan is dat ook mogelijk! Wil je wel wekelijks bloemen ontvangen maar wil je een keer een week overslaan? Geen probleem! Met onze bloemenservice kun je ons eenvoudig laten weten of je wel of geen boeket wilt ontvangen.

Stel jouw bloemenabonnement samen >

Wekelijks boeket bloemen

Je kunt bij een bloemenabonnement kiezen tussen drie formaten boeketten; klein, normaal, en groot. We stellen het boeket vervolgens samen met de hoogste kwaliteit verse bloemen die passen bij het seizoen. Over het algemeen valt een veldboeket altijd goed in de smaak. Maar heb je andere wensen? Ook dat kun je gewoon aan ons doorgeven. Je krijgt dus niet elke week dezelfde bloemen maar steeds een ander verassend boeket!

Elke week bloemen laten bezorgen; hoe werkt dat?

Wanneer je elke week verse bloemen wilt ontvangen, kun je een bloemenabonnement bij ons afsluiten. Je regelt een abonnement in 4 simpele stappen;

 1. Je kiest eerst het formaat boeket. Je kunt dit later altijd nog een keer wijzigen.
 2. Daarna geef je aan hoe vaak je een boeket wilt ontvangen. Wil je elke week bloemen, twee-wekelijks of maandelijks? Ook de frequentie kun je later nog wijzigen.
 3. Vervolgens kies je de bezorgdatum van jouw eerste boeket. Vanaf dit moment gaat jouw abonnement in. In Amsterdam leveren we zelfs 7 dagen in de week!
 4. Je kunt jouw abonnement op ieder gewenst moment pauzeren, opzeggen of wijzigen. Je stuurt ons gewoon een WhatsApp’je, en we regelen het voor je!

Wat zijn de voordelen van een FlowerUp bloemenabonnement?

Naast dat het natuurlijk fijn is om elke week bloemen in huis te hebben, zijn er nog meer voordelen verbonden aan onze bloemenservice. Wij leveren de bloemen persoonlijk bij jou thuis. Het boeket wordt dus niet in een doos geleverd. Hiermee ben je verzekerd van een verse bos bloemen van de hoogste kwaliteit. Wanneer je een bloemenabonnement afsluit, krijg je bij de eerste levering een vaas. Bij iedere volgende levering lever je de vaas in en krijg je een schone vaas terug. Desgewenst kunnen we het boeket zelfs tot op de keukentafel leveren. We schikken het boeket en zorgen ervoor dat het de ruimte helemaal opfleurt!

 • Elke week geleverd in een schone vaas
 • Persoonlijk thuisbezorgd
 • Op ieder moment wijzigen, pauzeren of opzeggen

Elke week bloemen laten bezorgen bij jouw bedrijf?

Wij leveren wekelijks bloemen aan bedrijven. Denk hierbij aan hotels, restaurants, kantoorruimtes of andere bedrijven. Bloemen hebben een positief effect op medewerkers. Zo is het bewezen dat mensen minder depressief zijn in een ruimte met bloemen. Daarnaast zorgt het altijd voor een welkom en warm gevoel wanneer je bezoekers, maar ook collega’s ontvangt. Heb je als bedrijf interesse in een bloemenabonnement waarbij je elke week bloemen ontvangt? Neem dan contact met ons op voor een oplossing op maat.

Elke week bloemen laten bezorgen in Amsterdam?

Wij zijn met onze bloemenkiosk gevestigd in Amsterdam. Leveringen in de stad doen wij dan ook zoveel mogelijk op onze bakfiets! Wij vinden een persoonlijke benadering belangrijk, ook wanneer je wekelijks bloemen bij ons bestelt. Wij leveren onze boeketten 7 dagen per week in Amsterdam. In andere delen van het land leveren wij de bloemenabonnement-boeketten op de volgende dagen;

 • Rest van Noord-Holland – Maandag & Donderdag
 • Zuid-Holland – Woensdag & Zaterdag
 • Utrecht – Dinsdag & Vrijdag
 • Flevoland – Maandag & Donderdag

Wekelijks bloemen ontvangen met 50% welkomstkorting

Wil je ook iedere week, twee-wekelijks of maandelijks een verse bos bloemen ontvangen? Ervaar wekelijks het plezier van een vers boeket. Wanneer je een bloemenabonnement bij ons afsluit, ontvang je 50% welkomstkorting op het eerste boeket. Gebruik hiervoor de kortingscode ‘WELCOME‘ bij het afrekenen.

flowerUP bloemenabonnement

Zo werkt het

In 3 stappen heb jij altijd mooie en verse bloemen in huis.
1
Kies de grootte van jouw boeket. Je kunt kiezen uit een Small, Medium, of Large formaat. Je hebt al een klein boeket vanaf € 20,00.
2
Kies de frequentie van de bezorging van jouw boeket. Kies voor wekelijks, twee-wekelijks of maandelijks. Zo ben je altijd verzekerd van een vers boeket!
3
Selecteer de bezorgdatum van jouw eerste boeket. De eerste bezorging vindt plaatst in de eerstvolgende week na je bestelling. Na de eerste bezorging gaat jouw bloemenabonnement in.
4
Je kunt je abonnement op ieder gewenst moment pauzeren of opzeggen. Ook kun je het formaat of de regelmaat aanpassen. Stuur ons gewoon een WhatsApp'je (06 - 25 35 22 36) of een email en we regelen het direct voor je!
flowerUP bloemenabonnement
Bij het bloemen abonnement worden de boeketten persoonlijk bij jou thuis geleverd in een schone vaas. De vaas wordt bij iedere levering gewisseld.
Stel je abonnement samen
KlantenVertellen.nl

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Beoordeeld door personen

Michael
Je moet altijd maar afwachten wat er komt wanneer je een boeket online besteld, maar het feit dat FlowerUP ook een vestiging heeft in Amsterdam geeft vertrouwen. De levering is ronduit geweldig te noemen. Op een bakfiets kwamen ze mijn veldboeket bezorgen en persoonlijk schikken. Dat noem ik nou service en kwaliteit!

Op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties!

Schrijf je in

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over ons bloemenabonnement, de bezorging, de verzorging van je bloemen of de betalingen? Of heb je een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag!

Bij het plaatsen van een order voor een bloemenabonnement kies je of je wekelijks, tweewekelijks of één keer per maand bloemen wilt ontvangen. De eerste bezorging vindt plaatst in de eerstvolgende week na je bestelling. Je kunt je abonnement op ieder gewenst moment pauzeren of opzeggen. Ook kun je het formaat of de regelmaat aanpassen. Stuur ons gewoon even een email en we regelen het direct voor je.

Bij een cadeauboeket bestel je eenmalig een kwaliteitsboeket voor jezelf of laat je het bij iemand bezorgen. Kaartje erbij? Geen probleem! Wij regelen het voor je!

Wanneer u de 3 stappen heeft doorlopen komt u bij de check-out pagina. Hier vult u uw gegevens in. Daarna wordt u gevraagd om tot betaling over te gaan. U doet dan eerst een eenmalige handmatige betaling via ons betaalplatform Twikey. Twikey vraagt u hierna voor een mandaat voor eenmalige machtiging. Met deze machtiging stemt u in dat flowerUP uw maandelijkse levering(en) kan incasseren.

De incasso's van de abonnementsgelden worden afhankelijk, van het aantal leveringen, aan het eind van de maand geïncasseerd. Er vinden geen incasso's plaats na elke levering.

Wanneer u de 3 stappen heeft doorlopen komt u bij de check-out pagina. Hier vult u uw gegevens in en wordt er gevraagd om tot betaling over te gaan. U kunt afrekenen via de bestaande betaalmethodes zoals; creditcard of Ideal.

Wij sturen altijd één dag van te voren een bericht dat het boeket de volgende dag wordt geleverd. Mocht u graag een specifieke tijd willen ontvangen dan kunt u dit altijd aangeven. Dan zullen wij u de specifieke bezorgd tijd doorgeven.
flowerUP bloemenservice

Altijd een mooi boeket, bezorgd in een vaas, in huis.

Je kunt een email sturen via het contactformulier, of met ons contact opnemen via de onderstaande gegevens.

Contactgegevens

flowerUP is gevestigd in Amsterdam. Wij bezorgen onze bloemenservice en cadeauboeketten in Amsterdam en in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Openingstijden

Helpdesk telefonisch bereikbaar van

09.00 uur tot 18.00 uur, 7 dagen per week

 

+31 6 25 35 22 36
info@flowerup.nl