fbpx

Verse bloemen aan huis

Anders dan anderen, komen wij de bloemen persoonlijk bij je afleveren. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit bloemen en minimaliseren we transportschade. Bloemen zijn vers en daardoor kwetsbaar. Je wilt dus niet dat deze in een doos worden bezorgd.

Kies zelf de stijl met een bloemist aan huis

Met ons bloemenabonnement kun je van tevoren jouw wensen voor het boeket doorgeven. Dat kan bijvoorbeeld gemakkelijk door ons een WhatsApp’je te sturen voor jouw levering! Wellicht wil je in de lente een veldboeket met veel kleur, en in de koudere dagen een winters boeket. De keuze is aan jou!

Wat is een bloemenabonnement?

Met een bloemenabonnement krijg je wekelijks, twee-wekelijks of maandelijks een verse bos bloemen thuisbezorgd. Jij kiest zelf de frequentie en de grootte van het boeket. Zo heb je al een maandelijks boeket voor € 20 per maand, inclusief levering in een vaas.

Bloemen aan huis bezorgd

Op dit moment leveren we onze boeketten aan huis in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Afhankelijk van waar je woont, hebben we verschillende leverdagen voor de provincies. We hebben per provincie in ieder geval twee leverdagen per week.

Bloemen aan huis Amsterdam

FlowerUp is een bloemist aan huis, maar heeft ook een bloemenkiosk in Amsterdam. Daardoor kunnen wij in Amsterdam 7 dagen per week bloemen aan huis bezorgen. Wil je een eenmalig boeket bestellen? Bestel dan eenvoudig jouw cadeauboeket via deze pagina en kies zelf de leverdag.

Altijd een vers boeket met een bloemist aan huis

Verse bloemen vrolijken jouw huis of bedrijfsruimte direct op. Maar de meeste mensen nemen niet altijd de moeite om bloemen in huis te halen. Precies om die reden hebben wij het bloemenabonnement bedacht, een bloemenservice waarbij je altijd een vers boeket in huis hebt. Stel hier direct jouw abonnement samen of bestel een los boeket bloemen.

flowerUP bloemenabonnement

Zo werkt het

In 3 stappen heb jij altijd mooie en verse bloemen in huis.
1
Kies de grootte van jouw boeket. Je kunt kiezen uit een Small, Medium, of Large formaat. Je hebt al een klein boeket vanaf € 20,00.
2
Kies de frequentie van de bezorging van jouw boeket. Kies voor wekelijks, twee-wekelijks of maandelijks. Zo ben je altijd verzekerd van een vers boeket!
3
Selecteer de bezorgdatum van jouw eerste boeket. De eerste bezorging vindt plaatst in de eerstvolgende week na je bestelling. Na de eerste bezorging gaat jouw bloemenabonnement in.
4
Je kunt je abonnement op ieder gewenst moment pauzeren of opzeggen. Ook kun je het formaat of de regelmaat aanpassen. Stuur ons gewoon een WhatsApp'je (06 - 25 35 22 36) of een email en we regelen het direct voor je!
flowerUP bloemenabonnement
Bij het bloemen abonnement worden de boeketten persoonlijk bij jou thuis geleverd in een schone vaas. De vaas wordt bij iedere levering gewisseld.
Stel je abonnement samen
KlantenVertellen.nl

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Beoordeeld door personen

Michael
Je moet altijd maar afwachten wat er komt wanneer je een boeket online besteld, maar het feit dat FlowerUP ook een vestiging heeft in Amsterdam geeft vertrouwen. De levering is ronduit geweldig te noemen. Op een bakfiets kwamen ze mijn veldboeket bezorgen en persoonlijk schikken. Dat noem ik nou service en kwaliteit!

Reinier
Gewoon goed geregeld en naar wens. Erg fijn.

Op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties!

Schrijf je in

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over ons bloemenabonnement, de bezorging, de verzorging van je bloemen of de betalingen? Of heb je een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag!

Bij het plaatsen van een order voor een bloemenabonnement kies je of je wekelijks, tweewekelijks of één keer per maand bloemen wilt ontvangen. De eerste bezorging vindt plaatst in de eerstvolgende week na je bestelling. Je kunt je abonnement op ieder gewenst moment pauzeren of opzeggen. Ook kun je het formaat of de regelmaat aanpassen. Stuur ons gewoon even een email en we regelen het direct voor je.

Bij een cadeauboeket bestel je eenmalig een kwaliteitsboeket voor jezelf of laat je het bij iemand bezorgen. Kaartje erbij? Geen probleem! Wij regelen het voor je!

Wanneer u de 3 stappen heeft doorlopen komt u bij de check-out pagina. Hier vult u uw gegevens in. Daarna wordt u gevraagd om tot betaling over te gaan. U doet dan eerst een eenmalige handmatige betaling via ons betaalplatform Twikey. Twikey vraagt u hierna voor een mandaat voor eenmalige machtiging. Met deze machtiging stemt u in dat flowerUP uw maandelijkse levering(en) kan incasseren.

De incasso's van de abonnementsgelden worden afhankelijk, van het aantal leveringen, aan het eind van de maand geïncasseerd. Er vinden geen incasso's plaats na elke levering.

Wanneer u de 3 stappen heeft doorlopen komt u bij de check-out pagina. Hier vult u uw gegevens in en wordt er gevraagd om tot betaling over te gaan. U kunt afrekenen via de bestaande betaalmethodes zoals; creditcard of Ideal.

Wij sturen altijd één dag van te voren een bericht dat het boeket de volgende dag wordt geleverd. Mocht u graag een specifieke tijd willen ontvangen dan kunt u dit altijd aangeven. Dan zullen wij u de specifieke bezorgd tijd doorgeven.
flowerUP bloemenservice

Altijd een mooi boeket, bezorgd in een vaas, in huis.

Je kunt een email sturen via het contactformulier, of met ons contact opnemen via de onderstaande gegevens.

Contactgegevens

flowerUP is gevestigd in Amsterdam. Wij bezorgen onze bloemenservice en cadeauboeketten in Amsterdam en in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Openingstijden

Helpdesk telefonisch bereikbaar van

09.00 uur tot 18.00 uur, 7 dagen per week

 

+31 6 25 35 22 36
info@flowerup.nl