fbpx

Bloemetje aan huis

Wanneer je bloemen koopt, wil je je wensen aan kunnen geven. De ene keer wil je meer een veldboeket, de andere keer een wat voller boeket. Met een bloemist aan huis is het fijn dat je precies het boeket krijgt zoals je die graag had willen hebben. Dat kan met een bloemenabonnement van FlowerUP!

Wat is een bloemenabonnement?

Met een bloemenabonnement krijg je wekelijks, twee-wekelijks of maandelijks een verse bos bloemen in huis. Jij kiest zelf de frequentie en de grootte van het boeket. Voor iedere levering aan huis kun je aangeven wat je wilt ontvangen. Wij komen het dan persoonlijk bij jou thuis leveren en schikken het mooi in een vaas.

Wat kan ik verwachten van een bloemist aan huis?

Neem je een bloemenabonnement af bij FlowerUP? Dan geef je eenvoudig jouw wensen door en stellen we iedere keer weer een persoonlijk boeket samen. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen stellen we het boeket niet samen aan huis, aangezien we dan veel bloemen zouden moeten meenemen. Wel schikken we het samengestelde boeket bij jou thuis, op de manier die het beste past bij de sfeer die je wilt creëren in huis.

Altijd een vers bloemetje aan huis

Verse bloemen vrolijken jouw huis direct op. Maar de meeste mensen nemen niet altijd de moeite om bloemen in huis te halen. Daarom hebben wij het bloemenabonnement bedacht, een service waarbij je altijd een vers boeket in huis hebt. Stel hier direct jouw abonnement samen of bestel een los boeket bloemen.

flowerUP bloemenabonnement

Zo werkt het

In 3 stappen heb jij altijd mooie en verse bloemen in huis.
1
Kies de grootte van jouw boeket. Je kunt kiezen uit een Small, Medium, of Large formaat. Je hebt al een klein boeket vanaf € 20,00.
2
Kies de frequentie van de bezorging van jouw boeket. Kies voor wekelijks, twee-wekelijks of maandelijks. Zo ben je altijd verzekerd van een vers boeket!
3
Selecteer de bezorgdatum van jouw eerste boeket. Na de eerste bezorging gaat jouw bloemenabonnement in.
flowerUP bloemenabonnement
Wij bezorgen de bloemen, in een vaas, persoonlijk bij jou thuis
Stel je abonnement samen
KlantenVertellen.nl

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9
Beoordeeld door 1 personen

Michael star star star star star_border
Je moet altijd maar afwachten wat er komt wanneer je een boeket online besteld, maar het feit dat FlowerUP ook een vestiging heeft in Amsterdam geeft vertrouwen. De levering is ronduit geweldig te noemen. Op een bakfiets kwamen ze mijn veldboeket bezorgen en persoonlijk schikken. Dat noem ik nou service en kwaliteit!

Op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties!

Schrijf je in

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over ons bloemenabonnement, de bezorging, de verzorging van je bloemen of de betalingen? Of heb je een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons, we helpen je graag!

Bij het plaatsen van een order voor een bloemenabonnement kies je of je wekelijks, tweewekelijks of één keer per maand bloemen wilt ontvangen. De eerste bezorging vindt plaatst in de eerstvolgende week na je bestelling. Je kunt je abonnement op ieder gewenst moment pauzeren of opzeggen. Ook kun je het formaat of de regelmaat aanpassen. Stuur ons gewoon even een email en we regelen het direct voor je.

Bij een cadeauboeket bestel je eenmalig een kwaliteitsboeket voor jezelf of laat je het bij iemand bezorgen. Kaartje erbij? Geen probleem! Wij regelen het voor je!

Wanneer u de 3 stappen heeft doorlopen komt u bij de check-out pagina. Hier vult u uw gegevens in. Daarna wordt u gevraagd om tot betaling over te gaan. U doet dan eerst een eenmalige handmatige betaling via ons betaalplatform Twikey. Twikey vraagt u hierna voor een mandaat voor eenmalige machtiging. Met deze machtiging stemt u in dat flowerUP uw maandelijkse levering(en) kan incasseren.

Wanneer u de 3 stappen heeft doorlopen komt u bij de check-out pagina. Hier vult u uw gegevens in en wordt er gevraagd om tot betaling over te gaan. U kunt afrekenen via de bestaande betaalmethodes zoals; creditcard of Ideal.

Wij maken uitsluitend gebruik van seizoensbloemen. Seizoensbloemen zijn kwalitatief het beste. Daarnaast is ook de houdbaarheid vele malen langer.

Onze bezorg gebieden en bezorgdagen zijn als volgt: • Amsterdam (7-dagen per week) • Almere (levering op maandag & donderdag) • Provincie Noord-Holland (levering op maandag & donderdag) • Provincie Utrecht (levering dinsdag & vrijdag) • Provincie Zuid-Holland (levering op woensdag & zaterdag)
flowerUP bloemenservice

Altijd een mooi boeket, bezorgd in een vaas, in huis.

Je kunt een email sturen via het contactformulier, of met ons contact opnemen via de onderstaande gegevens.

Contactgegevens

flowerUP is gevestigd in Amsterdam. Wij bezorgen onze bloemenservice en cadeauboeketten in Amsterdam en in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Openingstijden

Helpdesk telefonisch bereikbaar van

09.00 uur tot 18.00 uur, 7 dagen per week

 

+31 6 25 35 22 36
info@flowerup.nl