fbpx
KlantenVertellen.nl

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Beoordeeld door personen

Michael star star star star star_border
Je moet altijd maar afwachten wat er komt wanneer je een boeket online besteld, maar het feit dat FlowerUP ook een vestiging heeft in Amsterdam geeft vertrouwen. De levering is ronduit geweldig te noemen. Op een bakfiets kwamen ze mijn veldboeket bezorgen en persoonlijk schikken. Dat noem ik nou service en kwaliteit!

Reinier star star star star star_border
Gewoon goed geregeld en naar wens. Erg fijn.

Anne star star star star star_border
Duidelijke communicatie, op juiste moment bezorgd, en bovenal prachtige bloemen (zoals overigens altijd!). Top!

MARCEL star star_border star_border star_border star_border
Ik heb aan jullie een verkeerd huisnummer doorgegeven. Ze wonen op 180 ipv 189 dus waarschijnlijk hebben jullie het boeket wel bezorgd maar bij mensen die niet begrijpen wat er op het kaartje staat...Stom!

Delphine star_border star_border star_border star_border star_border
Ik wilde mijn vriend een bosje bloemen sturen maar ze zijn nooit aangekomen. Contact opnemen met het bedrijf om te zien wat er is gebeurt blijkt onmogelijk, telefoonnummers op de website gaan niet over, ook via sociale media geen gehoor gevonden. Ik ben extreem teleurgesteld en wil graag mijn geld terug.

Onze laatste boeketten

flowerUP bloemenabonnement

Zo werkt het

In 3 stappen heb jij altijd mooie en verse bloemen in huis.
1
Kies de grootte van jouw boeket. Je kunt kiezen uit een Small, Medium, of Large formaat. Je hebt al een klein boeket vanaf € 20,00.
2
Kies de frequentie van de bezorging van jouw boeket. Kies voor wekelijks, twee-wekelijks of maandelijks. Zo ben je altijd verzekerd van een vers boeket!
3
Selecteer de bezorgdatum van jouw eerste boeket. De eerste bezorging vindt plaatst in de eerstvolgende week na je bestelling. Na de eerste bezorging gaat jouw bloemenabonnement in.
4
Je kunt je abonnement op ieder gewenst moment pauzeren of opzeggen. Ook kun je het formaat of de regelmaat aanpassen. Stuur ons gewoon een WhatsApp'je (06 - 25 35 22 36) of een email en we regelen het direct voor je!
flowerUP bloemenabonnement
Bij het bloemen abonnement worden de boeketten persoonlijk bij jou thuis geleverd in een schone vaas. De vaas wordt bij iedere levering gewisseld.
Stel je abonnement samen

Op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties!

Schrijf je in
flowerUP bloemenservice

Altijd een mooi boeket, bezorgd in een vaas, in huis.

Je kunt een email sturen via het contactformulier, of met ons contact opnemen via de onderstaande gegevens.

Contactgegevens

flowerUP is gevestigd in Amsterdam. Wij bezorgen onze bloemenservice en cadeauboeketten in Amsterdam en in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Openingstijden

Helpdesk telefonisch bereikbaar van

09.00 uur tot 18.00 uur, 7 dagen per week

 

+31 6 25 35 22 36
info@flowerup.nl